Bij Dost & van Beugen draait alles om aandacht. Wij zijn scherp op uw wensen en hebben oog voor detail. Op elk moment de volledige focus op de kwaliteit van uw componenten, dat is de kracht van ons vakmanschap. 

Uw ambities zijn onze trots.

Gemaakt in IJmuiden

De wereld verandert snel en wij veranderen mee. Dit merkt u aan de technieken die wij inzetten, maar ook in de wijze waarop we samenwerken: direct, eerlijk en gericht op de mooie resultaten die we samen boeken. Wij verrassen u graag met persoonlijke dienstverlening op hoog niveau.

Lees het artikel dat Metaal Magazine over Dost & Van Beugen plaatste in 2008. Net nadat het machinepark net was uitgebreid met twee, wel heel bijzondere, machines. 

Kwaliteit & service

Wij zijn een familiebedrijf met stevige wortels in IJmuiden, al sinds de eerste helft van de 20ste eeuw. Elke dag opnieuw leggen wij de lat hoog. U mag bij ons rekenen op:


• Repliceerbare processen voor hoge kwaliteit

• Intelligent voorraadbeheer & gereedschapsbeheer

• Geconditioneerde meetkamer

• Grote voorraad metalen en kunststof

• Snelle levering


Plezier & daadkracht

Wij houden van ons vak! Wij doen niets liever dan u van dienst zijn met onze expertise. En wij verstoppen ons niet. Als u een vraag of probleem heeft, dan gaan wij ervoor.


Bewust & duurzaam

Aandacht betekent voor ons ook: aandacht voor de wereld om ons heen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, onder meer door continu te investeren in een duurzame bedrijfsvoering en een kleinere ecologische footprint.

Van harte welkom

Wij zijn ISO-9001 gecertificeerd, zijn lid van de Koninklijke Metaalunie en aangesloten bij GreenBiz IJmuiden. En wij voegen uw organisatie graag toe aan onze gemeenschap. Binnenkort eens kennismaken?
Wij leven metaal

Welkom bij dé specialist in seriematig en enkelstuks verspaningswerk. 

Met modern vakwerk geven wij u direct toegang tot de componenten 

die uw ambities waarmaken. Alles gemaakt in IJmuiden.